Γιούλικα Σκαφιδά: «Στεναχωρήθηκα και φρίκαρα στο κρατητήριο»

Μετρά πολλά χρόνια καριέρας και έχει συμμετάσχει σε αρκετά σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο οι τηλεοπτικές σειρές που έπαιξαν μεγάλο στο να αυξήσει την δημοτικότητά της ήταν  τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Το Νησί».

Σήμερα (6/5), η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη  και -μεταξύ άλλων- μίλησε προβλήματα της κοινωνίας καθώς και την εμπειρία κακοποίησης που βίωσε η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν.

«Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι είναι φοβερά σεξιστική η κοινωνία μας και κάποιες πολύ αθώες

εκφράσεις, που μπορεί να χρησιμοποιούμε, διαιωνίζουν στερεότυπα τα οποία μειώνουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Είτε τις γυναίκες είτε κάποια μειονότητα», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός: «Μέσα από ένα περιστατικό που είχε να κάνει με κακοποίηση, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε θεωρητικό επίπεδο είμαστε όλοι καλυμμένοι όταν πατάμε like σε ένα link που μιλάει για την κακοποίηση και πόσο κακή είναι. Όταν όμως πρέπει σε πρακτικό επίπεδο να πάρουμε θέση, είτε πηγαίνοντας να καταθέσουμε κάτι που είδαμε είτε βοηθώντας πρακτικά έναν άνθρωπο, δεν το κάνουμε.

«Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί εκκρεμεί δίκη αλλά φυσικά και είναι ψυχοφθόρο. Μεγάλωσα με σκοπό να γίνω ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία οπότε και μπορεί να στεναχωρήθηκα και μπορεί να φρίκαρα λίγο στο κρατητήριο αλλά δεν πειράζει».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Έδωσε το παρών στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου -Το μήνυμά της

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της πάνω σε βέσπα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει το κανάλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα