Γιορτή της Γυναίκας: 10 γυναίκες που μας εμπνέουν με το στιλ και την προσωπικότητά τους

Σήμερα είναι η Γιορτή της Γυναίκας και εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε κάθε γυναίκα αυτού του πλανήτη. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που μας εμπνέουν και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτερες versionτου εαυτού μας. Γυναίκες σε κάθε τομέα και σε κάθε επάγγελμα ξεχωρίζουν με τον δυναμισμό και το σθένος τους. Σήμερα σου έχουμε 10 γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας και της showbiz με το ιδιαίτερο στιλ τους.

@Οlivia Palermo

Θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά fashion

icons της εποχής μας και είναι μια γυναίκα με πολλές γνώσεις στον χώρο της μόδας αλλά και απίστευτο στιλ.

@Kim Kardashian

Το πόσα πράγματα έχει καταφέρει αυτή η γυναίκα είναι απίστευτο και μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από εκείνη. Η Kim Kardashian τελειώνει σύντομα τις σπουδές της στη Νομική και μάλλον έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλές θέσεις.

@Rihanna

H Rihanna διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί το στιλ της να θεωρείται από πολλούς αρκετά περίεργο, κακόγουστο αλλά και προχωρημένο, αλλά η Rihanna ξέρει καλά πώς να υποστηρίζει αυτά που φοράει.

@Beyonce

Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη και έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα στον χώρο της μουσικής. Το στιλ της πάντα κομψό, άκρως θηλυκό και πάντα προσεγμένο.

@Chiara Ferragni

Η πιο γνωστή influencer του πλανήτη είναι η Chiara Ferragni και πλέον η ίδια θεωρείται μια από τις top επιχειρηματίες της γενιάς της.

@Victoria Beckham

Η πρώην Spice Girl που κατέκτησε τον χώρο της μόδας ακούει στο όνομα Victoria Beckham και είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε πολύ.

@Jennifer Lopez

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της Jennifer Lopez και το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι. Ακόμα και αν ακούμπησε τα 50 έτη παραμένει η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη.

@Anna Wintour

Η Διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue έχει το signature στιλ της και κανείς δεν μπορεί να τη μιμηθεί.

@Sarah Jessica Parker

Η αγαπημένη μας Carrie Bradshaw μας έδωσε αμέτρητα μαθήματα στιλ και παραμένει μια από τις πιο κομψές γυναίκες στον πλανήτη.

@Alexa Chung

Μια από τις top Fashion Editors του κόσμου, η Alexa Chung ξεχωρίζει πάντα με το στιλ και τη γοητεία της. Είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη μας editor και fashion you tuber.


Διαβάστε περισσότερα:

Οι αποχρώσεις της πούδρας γίνονται μια ακόμη σεζόν viral- Πώς θα τις φορέσεις;

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα