Γιώργος Μαυρίδης: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τα χρήματα του Nomads και τη δωρεά στην Παιδοογκολογική Μονάδα του ΑΧΕΠΑ

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον κατηγόρησαν για τηλεοπτικές ”κωλοτούμπες” δεδομένου ότι ο γνωστός παρουσιαστής ”άδειαζε” δημόσια τους παίκτες και παρουσιαστές reality παιχνιδιών ενώ λίγο καιρό αργότερα έγινε και ο ίδιος πρωταγωνιστής αυτών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη που συγκίνησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συμπαίκτες του, όταν λίγο πριν τον τελικό του Nomads αποκάλυψε δημόσια τη συμφωνία που είχε κάνει με τον ΑΝΤ1 προκειμένου τα χρήματα να δοθούν στην Παιδοογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου

ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πιάνει την ιστορία από την αρχή και εξομολογείται τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει σχετικά με την ανακαίνιση της πτέρυγας.

«Καλησπέρα σε όλους. Επειδή τις τελευταίες ημέρες εγινε θέμα στα ΜΜΕ η συμμετοχή μου στο Nomads και κατ´ επέκταση η δωρεά στο ΑΧΕΠΑ, νομίζω ότι ο μόνος που μπορεί και πρέπει να διηγηθεί την ιστορία από την αρχή είμαι εγώ. Για να ειμαι απολυτα ειλικρινής δεν είχα ποτέ την διάθεση να μάθει κάνεις τίποτα και ο μόνος λόγος που γνωστοποιήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads ήταν καθαρά επειδή μου ζήτησε το κανάλι να το κάνω, προφανώς πάλι καλα που έγινε έτσι γιατί κάποιες φορές η δημοσίευση μια τέτοιας ιστορίας λειτουργεί καλύτερα και απο την υπογραφή σου σε ενα συμβόλαιο. Αυτό που ακούσατε και μαθατε τοτε ήταν το 1% της ιστορίας, σήμερα 6 μήνες μετά νομίζω είναι αναγκαίο να διηγηθώ το υπόλοιπο 99%», εξηγεί. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο και τη συμμετοχή του στο Nomads.

Τι συνέβη όμως και γιατί η ανακαίνιση δεν έχει προχωρήσει; Ο Γιώργος Μαυρίδης στην ίδια ανάρτηση δίνει τις απαντήσεις του: «Φτάνουμε στο τέλος της ιστορίας, το αγκάθι είναι ενα, το νοσοκομείο είναι κρατικό, δεν μπορεί να υπάρξει χορηγία από καμιά εταιρεία, η αν υπάρχει να μην φαίνεται ως χορηγία, αλλα μόνο απο φυσικό πρόσωπο, δεν μπορεί δηλαδή μια αλυσίδα καταστημάτων η μια εταιρεία να διαφημιστεί μέσα από μια δωρεά και εκεί υπάρχει στοπ. Το θέμα ειναι γραφειοκρατικο και μόνο οι υπεύθυνοι μπορούν να με βοηθήσουν. Εκεί κόλλησε το έργο μέχρι και τώρα που μιλάμε και προσπαθώ 2 μέρες τώρα να γράψω αυτό το κείμενο να εξηγήσω στον κόσμο τι έχει συμβεί. Λίγο πριν κοινοποιήσω αυτό το κείμενο χτύπησε το τηλέφωνο μου, το υπουργείο υγείας προσφέρθηκε να με βοηθήσει να ξεπεράσω τα προβλήματα ώστε να γίνει το έργο με καθε τρόπο και να είναι ο σωστός απο όλες τις πλευρές ώστε να μην υπάρχει ούτε ενα ψεγάδι σ αυτή την προσπάθεια. Μου εξήγησαν ότι το κόλλημα έχει να κάνει γιατί στο παρελθόν με τις δωρεές υπήρχαν βρωμιές και αποφάσισαν να το ελέγχουν με καθε τρόπο. Το καλο σε όλη την υπόθεση είναι ένα, οτι έγινε γνωστή μια ιστορία και στο τέλος θα βγει κάτι όμορφο απο αυτό και ελπίζω να έχουμε ενα αίσιο τέλος. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς αφού έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Φτάσαμε Μάιο του 2018. Σχεδόν ενα χρόνο τώρα δουλεύω γι αυτό το έργο και δεν θα σταματήσω μέχρι να το πετύχω. Αυτά ειχα να σας πω φίλοι μου, αυτή είναι η ιστορία και έπρεπε να την μάθετε μόνο απο μενα. Σας ευχαριστώ όσοι κατσατε να το διαβάσετε και ελπίζω να καταλάβατε τι έχει γίνει. Κλείνοντας θέλω να πω δυο λόγια που αφορούν εμένα σαν άνθρωπο γιατί τα τελευταία χρόνια ακούω παρα πολλά αλλα δεν απαντάω. Να ξέρετε ότι υπάρχουν φορές που κάποιες πράξεις πρέπει να γίνονται γνωστές γιατί έτσι τους δεσμεύεις και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει συμφέρον προσωπικό απο πίσω. Είπαμε, το 1% θα γίνετε γνωστό το 99% δεν θα μαθευτεί. Φυσικά σαν αυτή την ιστορία υπάρχουν κι άλλες, οπως αυτή που εξηγεί το πως ξεκίνησε το World party και γιατί τελείωσε. Υπάρχει και αυτή που λέει τι έζησα 3 μήνες στο Nomads και τι έγινε εκεί, αλλα προς το παρόν λεω να τα κρατήσω για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να τα γράψω, απλα δεν ξέρω το πότε θα γίνει. Γι’αυτό καλύτερα να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι γράφετε και λέτε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Το κείμενο αυτό γράφτηκε με διάθεση χωρίς να θέλω θίξω κανέναν αλλα να ειμαι ξεκάθαρος σε όλους. Αυτα τα λίγα από εμενα καλη συνέχεια σε όλους και να έχετε υγεία πάνω απο ολα. -Γιώργος Μαυρίδης-».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

Το Πρω1νό: Ο Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της Φουρέιρα σε ισπανικό τηλεοπτικό show!

Keywords
Τυχαία Θέματα