Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν! Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist να είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το 2020, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού δεν τους επέτρεψε να διοργανώσουν το μυστήριο όπως επιθυμούσαν και έτσι περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

Και αυτή ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5! Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

έχοντας ως μάρτυρες συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, με τον οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρεί φιλία τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την είδηση κρυφή από τα Μέσα, ωστόσο λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μυστήριο, αυτή είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’όλα αυτά, οι δύο τους απόλαυσαν αυτή τη σημαντική στιγμή για τη σχέση τους και γιόρτασαν την αγάπη τους μαζί με τους καλεσμένους.

Το βράδυ της Παρασκευής 6/5, ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικές φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κρίστη Καθάργια, σημειώνοντας: «Αυτά από εμάς…. Και στα δικά σας!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Να ζήσετε!

Διαβάστε ακόμα:

 Παύλος Σταματόπουλος: «Γύρισα σπίτι γιατί μια ομάδα ανθρώπων πάλεψε για εμένα»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Δέχτηκε επισκεπτήριο μετά από 13 ημέρες

 Χριστίνα Μπόμπα: Το πάρτι έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα