Γιώργος Μαργαρίτης: Τα σχόλια για τον Sin Boy και το ντύσιμο των τραγουδιστριών!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Sin Boy, ο οποίος σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το κομμάτι «Mama?» και έσπευσε να τονίσει: «Έχω ακούσει τον Sin Boy. Είναι ωραίο και το ραπ. Έχει πολλά είδη η μουσική και ο κόσμος διαλέγει και παίρνει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν τον ενοχλεί που οι νεαρές τραγουδίστριας εμφανίζονται με αποκαλυπτικά ρούχα επί σκηνής. «Δεν με ενοχλεί που βγαίνουν οι νέες τραγουδίστριες ημίγυμνες, το βλέπω μια χαρά και πρέπει να δείχνουν τα κάλλη τους. Όχι να είμαστε όμορφοι και να κρυβόμαστε. Είμαι από τους τραγουδιστές που θέλω τη γυναίκα, γυναίκα πάνω στην πίστα. Να μπορώ κι εγώ να πιω ένα ποτήρι παραπάνω, να ξεδώσω και τραγουδήσω και πιο καλά ακόμα. Άμα βλέπω τη γυναίκα με παντελόνια, τι να την κάνω; Παντελόνια φοράνε οι άντρες. Πολλές φορές κι εγώ κάνω λάθη στο ντύσιμο μου. Πολλές φορές βγαίνω και με ένα μπλουζάκι και με παντόφλες έξω, ανάλογα πού πάω.», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός 4.8 Ρίχτερ στη Σάμο-Οι πρώτες πληροφορίες 

Νατάσα Καλογρίδη: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο ταξίδεψε μόνη της στην Αυστρία! 

Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφίζει την κόρη της, Ελένη στις διακοπές τους! 

Keywords
Τυχαία Θέματα