Γιώργος Λιανός: Οι τελευταίες εξελίξεις για την απουσία του από το Survivor

Σήμερα το πρωί (23/1) έγινε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η οποία είχε να κάνει με το ταξίδι του Γιώργου Λιανού  στην Ελλάδα αλλά και την πολυσυζητημένη παρουσίαση του στο The Voice of Greece.

«Ο Γιώργος Λιανός είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς. Πολυθεσίτης. Από ότι μαθαίνω, αναχωρεί άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο. Πιθανότατα αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται γιατί θα είναι αυτός ο παρουσιαστής

των Live του “The Voice”. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είπε ότι θα γίνει σε ένα μήνα και ο Λιανός είπε πως θα λείψει για 5 μέρες για να δεί τα παιδιά του. Ο ΣΚΑΙ όμως, προσπαθούσε να βρει εναλλακτική για τα 4 live, δε βρέθηκε άλλη λύση. Εξετάσανε να βγει με σύνδεση αλλά απερρίφθη. Η άλλη εναλλακτική ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ήταν θετικός, αλλά τελικά δε προχώρησε η συμφωνία.

Είχαν προχωρήσει πολύ οι συζητήσεις, ακόμα και στο οικονομικό, αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε τελικά να “βγει” στο κανάλι που έχει συμφωνήσει και όχι σε κάποιο άλλο. Εξετάστηκε και το ενδεχόμενο του Νίκου Μουτσινά και της Δούκισσας Νομικού, αλλά ο Ατζούν δε συνηθίζει να παίρνει πρόσωπα από άλλες παραγωγές. Μόνο άτομα που έχουν αποκλειστική συνεργασία με την Acun Media και είναι μόνο ένας. Ο Γιώργος Λιανός», αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα:

Mάνια Μπίκοφ: «Είναι χρέος μου να μιλήσω για τη σεξουαλική κακοποίηση»

Σάσα Σταμάτη: Μιλάει πρώτη φορά για τον ρόλο που θα έχει στο «Battle Of The Couples»

Έφυγε από τη ζωή ο Larry King

Keywords
Τυχαία Θέματα