Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Όσα έγιναν στη δεξίωση, μετά τη βάφτιση της κόρης τους

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς βάφτισαν την 1,5 έτους κορούλα τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στην περιοχή της Αττικής και η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε δεξίωση προκειμένου το ζευγάρι να γιορτάσει τη βάφτιση της κόρης του μαζί με τους εκλεχτούς καλεσμένους του. Ο Άκης Δείξιμος ήταν εκείνος που ανέλαβε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Ανάμεσα

σε εκείνους που έδωσαν το παρών στη βάφτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου, ο Παναγής Τζωρτζάτος με τη σύζυγο και τον γιο τους αλλά και ο Γιάννης Βαρδής με τη Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220902232140_lianos.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220902232231_deiximos.mp4

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε ακόμα:

 Γη της Ελιάς -Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω διαβάσει τα πρώτα 50 επεισόδια και…»

 Κώστας Σόμμερ: Ο γιος τους έγινε ενός! Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού

 Ναταλία Γερμανού: Μας δείχνει το ολοκαίνουργιο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα