Γιώργος Λιάγκας: Το τηλεφώνημα από πρωταγωνιστή που ενεπλάκη στο #metoo -«Θα σου πετάνε γιαούρτια και ντομάτες»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί (24/11) στο Πρω1νό ο Γιώργος Λιάγκας!

Με αφορμή την θεατρική επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι γνωστός ηθοποιός -του οποίου το όνομα ενεπλάκη στις αποκαλύψεις του #metoo για κακοποιητικές συμπεριφορές -τον πήρε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει τη γνώμη του σχετικά με τη δική του θεατρική επιστροφή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα του Πρω1νού ότι «με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του πριν από μήνες και μου λέει “σκέφτομαι να γυρίσω

στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Από αυτούς που εμπλέκονται με σοβαρές καταγγελίες, δε με πήρε μέσα από τη φυλακή κάποιος».

Όσο για την απάντηση που του έδωσε; «Και του είπα –η γνώμη μου η ταπεινή- ότι “έτσι και γυρίσεις στο θέατρο, θα μαζευτεί απ’ έξω κόσμος και θα σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!”. Δεν είναι ο Χαϊκάλης, για να μην παρεξηγηθώ», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε ακόμα:

Ραμόνα Βλαντή: Έχασε τον θείο της από κορονοϊό -Xρειάστηκε να νοσηλευτούν οι γονείς της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη, χρειάζονται επαναστάτες στη γενιά μας»

Η Πέμη Ζούνη στο Πρω1νό: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας της κόρης της -«Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα