Γιώργος Κιμούλης: Ένταση στο «Πρωινό μας» για τις διαδηλώσεις έξω από το θέατρο όπου έκανε πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε χθες (9/12) η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κιμούλης, με τίτλο «Η Συνάντηση» στη Θεσσαλονίκη, μετά από δύο χρόνια απουσίας στον χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού μας», πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να απολαύσει την παράσταση και τον ηθοποιό, ενώ έξω από το θέατρο υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι που αποδοκίμασαν τον Γιώργο Κιμούλη -ο οποίος καταγγέλθηκε από τη Ζέτα Δούκα για

κακοποιητική συμπεριφορά- και διαμαρτυρήθηκαν έντονα με πανό και σχετικά συνθήματα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μάλιστα, μεταδόθηκαν και οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Σαραφιανός, οι οποίες προκάλεσαν ένταση στο πάνελ.

«Τον εκτιμώ πάρα πολύ, πιστεύω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό θέατρο. Οι αντιδράσεις είναι από παιδιά τα οποία δεν ξέρουν. Πλέον, ο οποιοσδήποτε μπορεί να πει οτιδήποτε και να το εκλάβουμε ως αλήθεια. Τον Γιώργο δεν τον έχει κατηγορήσει κανείς για σεξιστική συμπεριφορά. Το αν επάνω στη δουλειά μπορεί να είναι απόλυτος και να είναι και πολλές φορές αυστηρός, νομίζω θα είχαμε καταδικάσει όλους τους δασκάλους του ελληνικού θεάτρου. Δεν τις επικροτώ αυτές τις συμπεριφορές, αλλά νομίζω το κέρδος στο ελληνικό θέατρο από την παρουσία του κ. Κιμούλη θα είναι τεράστιο», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ας μου επιτρέψει ο κ. Σαραφιανός να του πω, ότι ο Κουν, ο Ροντήρης, ο Μινωτής ουδέποτε χρεώθηκαν κακές συμπεριφορές, ήταν τεράστιοι δάσκαλοι του θεάτρου», αντέδρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη Φαίη να λέει: «Επειδή ένας άνθρωπος είναι πολύ ταλαντούχος, σημαίνει ότι μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε μία συμπεριφορά βίαιη; Όπως έχουμε ακούσει από την Ζέτα Δούκα ότι αυτό έζησε».

«Τις τελευταίες διαδηλώσεις έξω από θέατρα τις είχαμε επί Χρυσής Αυγής», αναφώνησε ο Άγγελος Βουράκης, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να του απαντά: «Μην το κάνεις αυτό, μη συνδέεις τώρα αυτά τα πράγματα ρε Άγγελε, είναι εξωφρενικό αυτό που ακούω! Δεν είναι δυνατόν να συνδέουμε τους Χρυσαυγίτες με αυτό».

Όσο για το αν έπρεπε να διαδηλώσει έξω από το θέατρο όλος αυτός ο κόσμοος, η Φαίη αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Με αυτή τη λογική, ενάμιση χρόνο στις εκπομπές που ρωτάμε όλους τους ηθοποιούς “Πιστεύτε ότι πρέπει να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο;”, να λέγατε όλοι εσείς ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτή η ερώτηση. Δεν μπορεί ενάμιση χρόνο να συζητιέται στις εκπομπές. Γιατί; Για να γεμίσουμε τις σκαλέτες;».

Ωστόσο, δηλώσεις στην κάμερα έκανε και ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος είπε: «Τον κόσμο τον είδατε πώς αντέδρασε στο τέλος, το χειροκρότημα. Χαρούμενος είμαι. Είναι απελευθερωτικό το χειροκρότημα και τα μπράβο που ακούστηκαν σε ένα γεμάτο θέατρο».

Διαβάστε ακόμα:

Καινουργίου για Βασάλο-Βαλαβάνη: «Έχουν χωρίσει αλλά…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: «Xρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα»

Σάκης Κατσούλης για «Survivor All Star»: «Θα έπρεπε η παραγωγή να έχει ξεκαθαρίσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα