Γιώργος Κατσαούνης: «Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα και ένιωσα προδομένος»

Ο Γιώργος Κατσαούνης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή «Love it» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή και στο φλερτ που υπήρχε ανάμεσά τους στην αρχή του Survivor. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως έτρεφε συναισθήματα για την ηθοποιό, ωστόσο, όταν έμαθε για τη σχέση της με τον John, ένιωσε προδομένος.

«Τώρα που βγήκα δεν θα την πάρω τηλέφωνο

αφού έχει φλερτ. Εγώ μόλις είδα τη Μυριέλλα μου άρεσε πάρα πολύ, μου άρεσε το πρόσωπό της, τα μάτια της, είναι όμορφη σαν γυναίκα, την κυνήγησα. Μου άρεσε να κάνω και εγώ τα δικά μου, τις πονηριές… Καταλάβαινε ότι την κόζαρα… Είχα συναισθήματα για εκείνη, δεν στο κρύβω, μου άρεσε.

Όταν ήρθε το έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον John. Μου είχε πει ένα πουλάκι από τη μπλε ομάδα ότι ο John είναι το φλερτ… Εκεί είναι που τα “πήρα”.  Και πρόσβαλα το παιδί που βρισκόταν έξω αλλά στην ουσία τον προσέβαλε η Μυριέλλα. Το ένιωσα σαν προδωσία, άρχισαν τα συναισθήματά μου να αλλάζουν.

Δεν μετάνιωσα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, ήταν πολύ όμορφη παρά το γεγονός ότι τέλειωσε άδοξα. Οι καλές στιγμές στιγμές πάντα τελειώνουν γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για τη Μυριέλλα Κουρεντή:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα – Πόρισμα Ιατροδικαστών: Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δηλητηρίαση από κεταμίνη

 Κωστής Μαραβέγιας: Το απρόσμενο περιστατικό 5 λεπτά πριν από τον γάμο του και η επιθυμία να γίνει μπαμπάς

 Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκλαψα πολύ με τον χωρισμό της Εβελίνας, πέρασαν εννέα όμορφα χρόνια μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα