Γιώργος Καράβας: Αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή μετά τον τελικό του GNTM;

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την παρουσίαση του τελικού του GNTM, γεγονός που του άρεσε πολύ, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παρουσιάσει στο μέλλον και κάποιο άλλο project.

«Οι ρόλοι σε ένα πρότζεκτ όπως το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί. Δηλαδή μπορεί ο coach να μπει μέσα στον κριτή και ο κριτής μέσα στον coach.

Όλοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα από μια σκοπιά άρα έχουμε μια γενικότερη εικόνα και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα πάνω σε αυτό.

Δεν περίμενα να μου ζητήσουν να παρουσιάσω τον τελικό και το δέχτηκα με χαρά. Ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι πήγε και καλά. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη όταν συμβάλει στο να βελτιωθεί κάποιου. Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του. Εννοείται ότι θα μου άρεσε να παρουσιάσω κάποιο άλλο πρότζεκτ. Μπορεί η μόδα να είναι τα τελευταία 18 χρόνια της ζωής μου, ωστόσο θα δοκίμαζα και κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Η αισθησιακή φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαροσούλη ανήμερα της επετείου του γάμου τους

 Πέθανε ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο

Αλίκη Κατσαβού: «Ποτέ δεν λέω “ποτέ” για έναν νέο έρωτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα