Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο coming out που αποφάσισε να κάνει. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως δεν τον ενδιαφέρει αν έχασε κάποιο κοινό μετά το coming out, τονίζοντας πως θα προτιμούσε να μην το είχε καθόλου.

«Το come out δεν το έκανα μόνο για εμένα, το έκανα και για να βοηθήσω. Υπάρχει ένα τίμημα, αλλά μου φαίνεται ασήμαντο και μην σας πω ότι ήθελα και πολύ να το πληρώσω. Γιατί κατά κάποιον τρόπο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους από τους οποίους εσύ πρωτίστως θα ήθελες να απομακρυνθείς.

Αν έχω χάσει ένα κοινό που σταμάτησε να με βλέπει γι’ αυτό που είμαι, με στενοχωρεί που ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στενοχωρεί που δεν τους έχω τώρα. Η δικιά μου ευθύνη είναι να είμαι εγώ ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος. Αυτό έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι. Όταν αποφασίζεις να είσαι ξεκάθαρος, όσο μπορείς πάντοτε, θα βρεθείς ανάμεσα σε λιγότερες παρέες. Δεν πάω με όλα και δεν πειράζει. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν ήμουν φτιαγμένος για να πάω με όλα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτή η απόφασή του σε προσωπικό επίπεδο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η απόφασή μου να κάνω come out πιστεύω ότι θα μου στοιχίσει και σε προσωπικό επίπεδο. Θα είναι δύσκολο σε κάποιον να είναι μαζί μου γιατί θα πει ότι αν είναι με εμένα, αυτομάτως είναι σαν να κάνει coming out και ίσως να μην είναι σε μια περίοδο που να το θέλει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Έπεσε πολυέλαιος την ώρα που τραγουδούσε – Η αντίδρασή του

 Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και η μάχη με τον καρκίνο

 Ελένη Μενεγάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα 4 παιδιά, τα κυνηγούσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα