Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι full in love! Ο νικητής του Survivor του 2017 έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μπορεί ανά διαστήματα να του χρεώνουν διάφορες συντρόφους, όμως ο ίδιος παραμένει σιωπηλός, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε κάποια σχέση του.

Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος

είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι είναι ερωτευμένος! «Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-20-22-25, που είσαι σε μια φάση δημιουργική, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Νομίζω ότι ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, τώρα λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα».

Πρόσφατα, λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά είναι η Δήμητρα Βαμβακούση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, κυκλοφόρησαν και κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από βραδινή έξοδό τους.

https://youtube.com/shorts/rEs1XmyU3kU?feature=share

Το πρωί της Τετάρτης 25/1 η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκονται μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αυτοκίνητο και τραγουδάνε.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: «Μπράβο στον Άδωνι που τσακωνόταν και έβλεπε παράλληλα αν τον δείχνει το μόνιτορ»

 Πάνος Νάτσης: Ένας χρόνος από τον θάνατό του – Η ανακοίνωση της Διονυσίας Γεωργιάδου για το μνημόσυνο

 Χρήστος Δάντης: «Ο Bo γλίτωσε, έπεσε σε ανθρώπους που δεν εκτιμούσαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα