Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Σε νέα κοινή εμφάνιση μετά το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη -«Μια σχέση με σοβαρή προοπτική»

Μετά το σύντομο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέστρεψαν στην Αθήνα και στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Μπορεί ο νικητής του «Survivor 2017» να μην έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για τη σχέση του με την νεαρή καλλονή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι full in love.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η εκπομπή «Open Weekend» εξασφάλισε μερικά πλάνα από τη νέα έξοδο του ζευγαριού στην Μαρίνα Αλίμου, με την Ελένη Τσολάκη να σχολιάζει τη σχέση τους.

«Είναι μια σχέση που έχει σοβαρή προοπτική γιατί είναι και η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν διαψεύδει, ούτε και επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ για τη σχέση του. Τόσα χρόνια που ξέρουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν τον έχουμε ξαναδεί να εμφανίζεται με κάποια κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια μετά την προβολή των σχετικών πλάνων που εξασφάλισε η ομάδα της.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η on camera ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τη σχέση Βασάλου-Αβραμάκη

Παναγιώτης Τριβυζάς: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από την Σταυρούλα Χρυσαειδή -«Έπαθα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε»

Ελένη Τσολάκη: Απαντά μετά το ξέσπασμα της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα για το «Open Weekend» -«Φάσκει και αντιφάσκει»

Keywords
Τυχαία Θέματα