Γιώργος Αμούτζας: «Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα στο φλερτ, ο άνδρας είναι ο κυνηγός»

Ο Γιώργος Αμούτζας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο γνωστός ηθοποιός, που για δεύτερη σεζόν βλέπουμε στον «Σασμό», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι του αρέσει να κάνει το πρώτο βήμα σε μια σχέση αλλά και τι είναι αυτό που προσέχει σε μια γυναίκα.

«Προσωπικά είμαι καλά, έχω τους φίλους μου. Δεν επιδιώκω να ερωτευτώ. Αν συμβεί, συνέβη. Δεν το επιδιώκω. Γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου με πράγματα που αγαπώ πολύ και μου

αρέσουν και αισθάνομαι καλά…», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Σχετικά με το φλερτ και το τι τον τραβάει σε μια γυναίκα, ο Γιώργος Αμούτζας: «Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα στο φλερτ. Ο άντρας είναι ο κυνηγός και δεν πρέπει να χαθεί αυτό. Το δέχομαι φυσικά απλώς μου αρέσει από εκεί και πέρα να χειριστώ τα πράγματα εγώ. Θα ακουστεί πολύ κλισέ αλλά σε μια γυναίκα κοιτάω τον χαρακτήρα της. Παίζει ρόλο και η εμφάνιση αλλά ο χαρακτήρας είναι που με τραβάει.

Πρέπει να ταιριάζουμε πραγματικά. Αυτό που έμαθα από την όποια δική μου εμπειρία είναι ότι δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί για να κάνουν ο ένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη, οπότε είναι σημαντικό να ταιριάζουν και ειδικά όταν εργαζόμαστε τόσες ώρες, θέλουμε να γυρίζουμε σπίτι και να είμαστε χαρούμενοι. Είναι ωραίο να υπάρχει η ανάγκη του να προσφέρει ο ένας στον άλλον».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζίνα Ντρούλις: Διαγνώσθηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι -Οι πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι αν μείνω έγκυος να μπορέσω να πάω μέχρι τέλος την εκπομπή»

 Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη -«Διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

Keywords
Τυχαία Θέματα