Γιατί ο make up artist της Meghan Markle χρησιμοποιεί ένα balm ως highlighter;

Τα περισσότερα μυστικά ομορφιά της Meghan Markle κατά καιρούς τα μαθαίνουμε. Τουλάχιστον όσα επιτρέπει η ίδια να διαρρεύσουν!

Εκείνος όμως που συνήθως τα κρατά επτασφράγιστα είναι ο make up artist Daniel Martin ο οποίος ευθύνεται και για το νυφικό μακιγιάζ της Δούκισας του Σάσεξ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 21 Μάι, 2018 στις 4:53 πμ PDT

Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε με συνέντευξη του στο E! News να μας αποκαλύψει μία τόσο δα μικρή λεπτομέρεια που πραγματικά μας άφησε έκπληκτες.

Τόσο

την ημέρα του γάμου όσο και τις υπόλοιπες φορές που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, χρησιμοποίησε το ενυδατικό balm Aquaphor αντί για highlighter!

Ο Martin είπε ότι χρησιμοποιεί πολύ συχνά το συγκεκριμένο τρυκ ώστε να χαρίσει λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Άλλωστε δεν υπήρχαν πάντα highlighters οπότε έπρεπε να βρει ένα τρόπο για να δημιουργήσει το all over glow αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο προιόν μάλιστα έχει την ίδια υφή και το ίδιο εφέ ειδικά στις φωτογραφίες. Φτάνει να εφαρμοσθεί στα σωστά σημεία του προσώπου!

Το άλλο μικρό μυστικό είνα ότι το αναμειγνύει με το φον ντεν ώστε να δημιουργείται η αίσθηση της πολύ ενυδατωμένης επιδερμίδας με διακριτικές γυαλάδες!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το άρωμα χωράει στην τσέπη μας!

Τα hair looks της Victoria Beckham τα τελευταία 20 χρόνια πραγματικά έχουν ενδιαφέρον

Keywords
Τυχαία Θέματα