Γιάννης Ζουγανέλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον Δημήτρη Ψαριανό-Δείτε το βίντεο

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ψαριανού. Ο καλλιτέχνης “έφυγε” από τη ζωή στην ηλικία των 72, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ιδιαίτερα στενοχωρημένος για τον θάνατο του καλλιτέχνη, θέλησε να του πει το δικό του “αντίο” μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. 

“Καλή σας μέρα. Εύχομαι όλοι να είστε καλά σε αυτή την εποχή την ανθρωποφάγο. Έφυγε ένας φίλος από τη ζωή, ο Δημήτρης Ψαριανός. Ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, απέριττος, δημιουργικός.

Με φοβερές εντάσεις μέσα στην ψυχή και σεμνός απ΄ έξω. Ένας ήσυχος, πράος, ιδιαίτερος καλλιτέχνης. Ο τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκη που μαζί με τη Φλέρυ Νταντωνάκη τραγούδησαν τον “Μεγάλο ερωτικό”, ότι πιο εμβληματικό για τον έρωτα τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να παρακαλέσω τους νέους που ενδεχομένως δεν τον ξέρουν να ψάξετε να δείτε τι σημαίνει παρουσία στο τραγούδι, τη μουσική με μια ελληνικότητα ιδιαίτερη, σεμνή και φωτεινή. Δημήτρη μου καλό ταξίδι.”, αναφέρει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της η Βάσω Λασκαράκη! 

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είναι θετικός στον κορονοϊό 

My Style Rocks: Η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη στην Έρη Λώλη-“Πρέπει να σταματήσεις τις βλακείες” 

Keywords
Τυχαία Θέματα