Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχασε 24 κιλά μετά το χειρουργείο! Δες τη φωτογραφία του!

Πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως αιτία της απουσίας του από τα social media ήταν ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, για το οποίο μάλιστα χρειαζόταν αρκετός χρόνος ανάρρωσης. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μπήκε στο χειρουργείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση, όπως αναφέρει στο μήνυμα του.

«Μετά από καιρό γράφω στον τοίχο μου. Έπρεπε να υποβληθώ σε μια προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία και ήταν η αιτία για την μίνι εξαφάνισή μου. Για

ακόμα ένα μήνα θα αναρρώνω, αλλά θα τα λέμε από εδώ. Να είστε όλοι καλά», έγραφε τότε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ανήμερα του Πάσχα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανάρτησε την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, από την πρώτη του έξοδο μετά το χειρουργείο, η οποία μάλιστα συνέπεσε με τη μεγάλη χριστιανική γιορτή. Όπως ανέφερε φροντίζοντας τον εαυτό του έχει καταφέρει να χάσει 24 κιλά αυτό το διάστημα.

«Η πρώτη μου έξοδος, μετά την επέμβαση, συνέπεσε με το Πάσχα.
Έχω χάσει 24 κιλά, έχω αρχίσει να πηγαίνω ξανά γυμναστήριο, καθότι δεν είμαστε και στην πρώτη νιότη, και πρέπει να διατηρούμε το σώμα μας γυμνασμένο και να περπατάμε καθημερινά. Κανείς δεν νίκησε τον χρόνο, μπορούμε όμως να είμαστε υγιείς και να έχουμε τις αντοχές που είχαμε πριν 10 χρόνια, με τον κατάλληλο τρόπο ζωής . Καλή συνέχεια !», ανέφερε στο μήνυμα του.

Διαβάστε ακόμα: Η φωτογραφία της Φαίης μας με τις φίλες της! 16 χρόνια μετά, ξανά μαζί στην Ιταλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα