Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απαντά σε Τσουρό και Ψινάκη -«Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συμμετέχει στο «J2US» με την Ειρήνη Μερκούρη και στο τελευταίο live τραγούδησε μαζί της το κομμάτι της Μαρινέλλας, «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου». Ωστόσο, τόσο οι κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό στα social media ανέφεραν μετά την εμφάνισή του ότι δεν κατάφεραν να τον ακούσουν να τραγουδάει.

Με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε μέσα από τα social media,

υποστηρίζοντας ότι του έκλεισαν το μικρόφωνο και γι’ αυτό δεν άκουσε κάνεις τη φωνή του. Επίσης, μέσα σ’ όλα, ο φάνηκε ξεκάθαρα και ο εκνευρισμός του με την κριτική του Ηλία Ψινάκη.

«Δεν πόσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα, αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse, και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες φωνές, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strip, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα.

Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, όσο για το ποιος θα το μάθω και αυτό. Πώς κατάλαβα ότι έχω δίκιο. Γιατί πολύ απλά η μίξη, που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα. Μου το επιβεβαίωσαν τρία στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί οκ ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα οπότε είπε την αλήθεια.

Τέλος αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε το είδατε καλά καταλάβατε το υπονοούμενο;; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε. Τι λες ρε; Πας καλά; Πού σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες!!! Όλα όπως προανέφερα έχουν ένα όριο και σε εμένα όχι όριο, τίποτα δεν υπάρχει. Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουμε όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω τώρα τα καλύτερα έπονται καλό βράδυ να έχετε», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε την ανάρτηση του Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Τον Γιαννάκη τον ξέρω από μικρούλη. Η μητέρα του ήταν φίλη μου και τον λάτρευε. Εγώ του δίνω το δικαίωμα να παρεξηγείται όσο θέλει. Και να λέει για μένα ό,τι γουστάρει», είπε χαρακτηριστικά.

Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από το «Mega Καλημέρα». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη “Eurovision” την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του “J2US”. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”».

Το απόγευμα της Κυριακής (20/5), ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίες απάντησε στα όσα είπαν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Κώστας Τσουρός.

«Ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης . Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρό. Κώστα, πρώτον, ουδέποτε με ενδιέφερε να πάω στην κανονική Eurovision. Δεύτερον, οι δικηγόροι που αναφέρω, ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή η κακή φωνή.

Με ενδιαφέρει όμως να μην προσβάλλουν το όνομά μου, την προσωπικότητά μου, τους γονείς μου και να μην δέχομαι σχόλια με υπονοούμενα για μένα, που με ξεφτιλίζουν. Η απάντηση του Ηλία ήταν εντελώς άκυρη. Γνωρίζει πολύ καλά τι είπε, αλλά κυρίως τι υπονόησε. Αυτά, δεν το δέχομαι από κανέναν. Τελεία. Πιστεύω να έγινα κατανοητός. Καλό βράδυ να έχετε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε επίσης:

Κίμων Κουρής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό -Πέθανε ο πατέρας του

Γιάννα Αγγελοπούλου – Θεόδωρος Αγγελόπουλος: Πάντρεψαν τον μικρότερο γιο τους, Δημήτρη -Φωτογραφίες

Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Ό,τι και να φέρει η ζωή, δεν θα μετανιώσω ποτέ για όλα όσα είμαστε»

Keywords
Τυχαία Θέματα