Γιάννης Νιάρρος: «Μου ζήτησαν σε κάστινγκ να γδυθώ και απάντησα ότι μπορώ να σας περιγράψω το μόριό μου»

Ο Γιάννης Νιάρρος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε από σκηνοθέτη. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με σόκαραν όλες αυτές οι αποκαλύψεις. Εγώ τοποθετήθηκα κάπως άτεχνα με ένα σχόλιο στο Facebook. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν μια σωστή κίνηση και είμαι χαρούμενος που το έκανα… Εμένα στο πρώτο ραντεβού ο σκηνοθέτης μου είπε να γδυθώ.

Δεν το είχα νιώσει σαν βία, το αντιμετώπισα με χιούμορ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν το είχε νιώσει. Αν εγώ τότε είχα νιώσει βία, θα έπρεπε να είχα κινηθεί νομικά. Ο τρόπος που μίλησα για αυτό ήταν άτεχνος. Ένας άνθρωπος που έχει βιώσει κάτι τέτοιο, καλό είναι να πάρει την νόμιμη οδό. Όταν έχεις πονέσει και έχεις προσβληθεί κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.

Δεν είχα βιώσει κάτι άλλο, αλλά όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι παίζει και κάτι δεν είναι σωστό… Μου ζήτησαν να γδυθώ στο κάστινγκ και μου φάνηκε αστείο. Δεν μπορούσα να διανοηθώ κάτι άλλο. Του είπα “μπορώ να σας το περιγράψω το μόριό μου…”.

Αντέδρασα με χιούμορ διότι είναι χώρος στον οποίο καλό είναι να αντιδράς με χιούμορ και κακώς υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είσαι διαθέσιμος για τέτοιες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μπότση: Αποκαλύπτει γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της!

O Μάνος Πίντζης αποκαλύπτει: «Πιαστήκαμε στα χέρια με τον ηθοποιό, με έβγαλε εκτός εαυτού»

 Σοφία Δρέττα για Μιλλούση – Πετρούνια: «Δεν μπορούν να λένε ότι δεν είδαν, είναι απογοητευτικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα