Γιάννης Κατινάκης: «Κανένας σκοτεινός άνθρωπος δεν θα μαυρίσει την ψυχή μου» –Το νέο μήνυμα μετά την ομοφοβική επίθεση

Ο Γιάννης Κατινάκης πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομοφοβικής επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε πως ένας άνδρας τον έφτυσε και του έκανε λεκτική επίθεση, χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς.

O Γιάννης Κατινάκης, με νέα ανάρτηση που έκανε σήμερα (14/8) στον προσωπικό του

λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε κάθε αντίστοιχο περιστατικό να παίρνει την ανάλογη έκταση, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «σκοτεινό» άνθρωπο να του μαυρίσει τη ψυχή.

Το νέο μήνυμα του Γιάννη Κατινάκη μετά την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε

«Κάτι το οποίο θέλω να προσθέσω είναι πως κάθε αντίστοιχο περιστατικό θα έπρεπε να παίρνει την ανάλογη έκταση και να δίνεται η απαραίτητη σημασία σε όλα τα πλάσματα που δέχονται, έστω και την ελάχιστη κακοποιητική συμπεριφορά.

Δυστυχώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα “πεδίο μάχης” και πολλά παιδιά καθημερινά δέχονται αντίστοιχες, αλλά και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές. Και για να κλείσω… εγώ το χαμόγελό μου θα κάνω τα πάντα να μην το χάσω ποτέ και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν “σκοτεινό” άνθρωπο να μαυρίσει την ψυχή μου. Να γελάμε και να αγαπάμε. Αυτά», έγραψε στην νέα του ανάρτηση ο Γιάννης Κατινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη Σητεία με τον γιο της, Μάξιμο -Φωτογραφίες

Μάριος Αθανασίου: Η εξομολόγηση για την πατρότητα και τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού

Διονύσης Σχοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα