Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Λευτέρη Πανταζή, υποστηρίζοντας πως του έχει κάνει πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα.

Με τον Λευτέρη Πανταζή που είπατε ότι σας είχε στενοχωρήσει, τα έχετε βρει;

Πολύ με έχει

στενοχωρήσει ο Λευτέρης. Όταν μεσουρανούσα, ο Λευτέρης είχε βγάλει ελάχιστα τραγούδια και τον άκουσα μου άρεσε, τον βοήθησα όπως μπορούσα και τον σύστησα και την εταιρεία με την οποία συνεργαζόμουν τότε. Τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά μου έκανε πάρα πολλά. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά πάντα προσπαθούσε να κάνει τον Βοσκόπουλο κι εμένα. Έκανα ένα τραγούδι το οποίο θα γινόταν μεγάλη επιτυχία και μόλις το άκουσε, το έκανε εκείνος. Το ίδιο συνέβη και με ένα ντουέτο που θα έκανα με την κόρη μου, πάλι το έκανε εκείνος. Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά δεν μπορώ να τον μισήσω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Το συζητήσατε μαζί του;

Πολλές φορές. Και μάλιστα τον έχω συγχωρήσει στο παρελθόν, αλλά μου έκανε μετά χειρότερα. Αυτό το παιδί είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν έκανε την καριέρα του Βοσκόπουλου ή τη δική μου γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάββας Γκέντσογλου: Full in love με την Κίκα Τσέκου! Η αγκαλιά και το φιλί στο στόμα

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Χωρίς φίλτρο και στις φωτογραφίες και στα λόγια, εσείς τα φιλτράκια σας;»

 Βίκυ Καγιά: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με τον Ηλία Κρασσά στο Μονακό

Keywords
Τυχαία Θέματα