Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο

Ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» με κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (25/10), όταν είδε τα επίπεδα του οξυγόνου του να πέφτουν.

Το πρωί της Τετάρτης (27/10), η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη είναι σοβαρή, ωστόσο δεν κινδυνεύει ακόμα να διασωληνωθεί.

«Ο

Γιάννης δεν είναι πολύ καλά αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές. Όλα ξεκίνησαν από ένα κρυολόγημα αλλά ευτυχώς παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβα ότι έχει κορονοϊό. Του έχει γυρίσει σαν βαριά πνευμονία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση από το νοσοκομείο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή!!! Όλα βγαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι!!! Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης σε InstaStory του.

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Όταν χόρευε ζεϊμπέκικο ανήμερα της γιορτής της στο πατρικό της

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του – «Είναι σοβαρά τα πράγματα»

Φώφη Γεννηματά: Στη Μητρόπολη η σορός της – Με την ελληνική και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ το φέρετρο

Keywords
Τυχαία Θέματα