Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ίδια αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε σε όλα τα στερεότυπα που επικρατούν γύρω από τον χρόνο. Παράλληλα, η Γιάννα Αγγελοπούλου εξομολογήθηκε πως έχει κάνει τα πάντα στην εξωτερική της εμφάνιση εκτός από λίφτινγκ.

Αρχικά, η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε σχετικά με την ηλικία της: «Εγώ λέω ότι είμαι

66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω “είναι δυνατόν;” ‘Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και αυτό είναι ένα χάρισμα γιατί την προοπτική του χρόνου διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 χρονών και διαφορετικά όταν είσαι 40, 50 και 60.

Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, θα βγούνε αυτά τα στοιχεία».

Μιλώντας για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει, είπε: «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε να γυμνάζομαι έξω…  Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είναι η αλήθεια. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νικολέτα Ταβουλάρη: Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς της και η σχέση με τη σύντροφό της

Παρθένα Κουτμερίδου: Ο γυναικολόγος κατηγορεί τον σύζυγό της για τον θάνατό της – «Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής»

 Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν οκτώ πολύ δύσκολες ημέρες με αποκορύφωμα τη χθεσινή κρίση»

Keywords
Τυχαία Θέματα