Για πρώτη φορά! Η Δαλάκα μιλάει για τον Ντάνο on camera: ”Μόνο αυτός ήξερε…”

Λίγο πριν μπει στο Survivor 2, ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε μαζί με τον νικητή του πρώτου παιχνιδιού επιβίωσης, Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δυο τους απολάμβαναν το τελευταίο διάστημα την παρέα που έκαναν με τον Ντάνο να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη πως πρόκειται για μια φιλία και

τίποτα παραπάνω.

Η όμορφη Κατερίνα Δαλάκα που εκπλήσσει συνεχώς κοινό και συμπαίκτες με τις εξαιρετικές ικανότητές της στα αθλήματα, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο on camera. Συγκεκριμένα η γνωστή αθλήτρια μιλώντας με τις συμπαίκτριές της για την πείνα που τις έχει κυριεύσει δήλωσε: «Πολύ λίγο φαγητό. Μηδέν. Πέρυσι είχαν πιάσει πολλά ψάρια. Είχαν και κάποιον που ήξερε να ψαρεύει. Γιατί τι να τα κάνεις τα σύνεργα άμα δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιήσεις; Ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι εδώ; Είχαν πιάσει 10 -12 ψάρια. Σκέψου να φας ρύζι και ψάρι».

Λίγη ώρα αργότερα εξήγησε στην προσωπική συνέντευξη: «Από την περσινή ομάδα ψάρευε ο Ντάνος. Νομίζω αυτός μόνο ήξερε. Κι επίσης τα νερά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα εδώ. Είχα δει ένα επεισόδιο που είχε βγει γεμάτος πληγές από τα βράχια. Κι εγώ για αυτό φοβάμαι αν πάρουμε το κιτ ψαρέματος. Δεν θέλω να πάθει κανείς κάτι. Το νερό δεν είναι ποτέ ήρεμο σε αυτή την παραλία».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα