Γεννητούρια στην Πάτρα για την σύζυγο του Οσκαρικού Αλεξάντερ Πέιν

Γεννητούρια με αέρα Χόλιγουντ είχαμε στην Πάτρα. Ο λόγος για τον διάσημο ελληνικής καταγωγής βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Alexander Payne που υποδέχτηκε την Δευτέρα το πρωί την πανέμορφη κορούλα του- καρπό του έρωτά του με την σύζυγό του Μαρία Κόντου. Η μπέμπα γεννήθηκε με καισαρική τομή,

ζυγίζει τρία κιλά και χαίρει άκρας υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο μαιευτήρας γυναικολόγος Αντώνης Ανδριώτης στην Espresso, ο Οσκαρικός καλλιτέχνης βρέθηκε μέσα στο χειρουργείο και ήταν στο πλευρό της γυναίκας του κατά τη διάρκεια της καισαρικής. “Ο Αλέξανδρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αγαπάει πολύ την Μαρία και ήθελε να ζήσει τη γέννα λεπτό προς λεπτό. Ήταν μέσα στο χειρουργείο και είδε την μικρή από το πρώτο λεπτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος.

Το ζευγάρι που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική, επέλεξε η κόρη του να γεννηθεί στην Πάτρα. Οι δυο τους ήρθαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και η σύζυγος του Alexander Payne επέλεξε να μείνει κοντά την οικογένειά της στην Αχαΐα μέχρι τη γέννηση της κόρης!

Ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για τις ταινίες “Οι Απόγονοι” και “Πλαγιώς” Alexander Payne μπορεί να είναι εν μέσω νέων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσε να λείπει όμως από μια τέτοια στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα