Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη -Αυτό είναι το φύλο του μωρού της!

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής!

Σύμφωνα με το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας στις 7.25 ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική.

Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Μαίρης Συνατσάκης, Θάνος Παράσχος. «Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους

ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας στην πρωινή εκπομπή και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην 1η Δεκεμβρίου με αφορμή τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μάλιστα, στα τέλη του Νοέμβρη, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο την τελευταία στιγμή, με την γνωστή επιχειρηματί να δίνει στο κοινό της μια μικρή γεύση από αυτό μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο «απρόσκλητος επισκέπτης» στον κήπο του σπιτιού της -Όσα είπε στο «Happy Day»

Γιάννης Στάνκογλου: Οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο και αποπειράθηκε να τον πατήσει -Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού

Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του μπαμπά της και το συγκινητικό μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα