Γενέθλια για την Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι σχέδιο διάλεξε για την τούρτα γενεθλίων της!

Τα γενέθλιά της είχε εχθές (7/11) η Δούκισσα Νομικού!

Λόγω του ότι το γενικό lockdown της χώρας την κρατάει μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα, η ίδια γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της μόνο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εχθές, μάλιστα, με αφορμή την ημέρα των γενεθλιών της, η Δούκισσα Νομικού κοινοποίησε

στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της και παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους ακολούθους της.

«Ξεκινάμε την καραντίνα σήμερα κι εμείς το «γιορτάζουμε» με τα γενέθλια μου. Μόνοι μας, χωρίς φίλους και γονείς, αλλά με αγάπη και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και τα μηνύματα που μου στέλνετε! Σας αγαπώ! Θα ήθελα να μπορώ να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν γίνεται. Αντ’ αυτού σας χαρίζω ένα μεγάλο χαμόγελο, σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και σας ψιθυρίζω πως θα περάσει και αυτό. Θα τα καταφέρουμε. Μένουμε σπίτι ξανά για το καλό όλων μας», έγραψε χαρακτηριστικά η στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Nov 7, 2020 at 3:35am PST

Λίγες ώρες αργότερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την τούρτα γενεθλίων της.

Μέσα από ένα InstaStory της, η ίδια, μας έδειξε την τούρτα της, η οποία, μάλιστα, ήταν εμπνευσμένη από το παιδικό cartoon, «Πέππα το γουρουνάκι».

Να σημειωθεί, πως η Δούκισσα Νομικού, παρέα με τον γιο της Σάββα και την κόρη της Αναστασία,  είναι λάτρεις του συγκεκριμένου παιδικού cartoon και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο σχέδιο στην γενέθλια τούρτα της.

Δείτε τη παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

Το πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη μετά την αποχώρησή της από την πρωινή ζώνη του Alpha

Η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε!

Keywords
Τυχαία Θέματα