Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ενόχλησή της με ταξιτζή -«Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται γενικότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, διάφορους προβληματισμούς που μπορεί να έχει ή ακόμη και πιο προσωπικές της ιστορίες.

Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο ξανά στο προσκήνιο λόγω της σχέσης με τον Χρήστο Μάστορα,

δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok μέσα από το οποίο περιγράφει μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία που είχε με έναν οδηγό ταξί.

Συγκεκριμένα, μέσα σ’ όλα, στο εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τον ταξιτζή καθώς την αποκαλούσε «αγάπη μου» και «μωρό μου» μέχρι να την πάει στον προορισμό της

«Αφού με έχουν ακυρώσει όλα τα ταξί, επιτέλους κάποιος το δέχεται. Με το που έρχεται το ταξί είναι ένας τύπος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”. Του μιλάω στον πληθυντικό εννοείται για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου με τι ασχολείσαι, αχ αγάπη μου εσύ”.

Του λέω “με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά, θα προτιμούσα να με αποκαλείται με το όνομά μου”. Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”.

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι όταν με έλεγε “αγάπη μου”», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο TikTok βίντεο που ανέβασε.

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της στην Αμερική

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Άντζελα Δημητρίου: Για βρεφικά ψώνια με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα

Keywords
Τυχαία Θέματα