Φροντίστε την επιδερμίδα σας τη νύχτα για να τη χαίρεστε τη μέρα

Λίγο πριν κοιμηθείτε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας πάντα. Να απλώσετε τις κατάλληλες φόρμουλες ώστε το επόμενο πρωί η επιδερμίδα σας να είναι απαλή και λαμπερή. Διαφορετικά αυτό που θα αντικρίσετε στον καθρέφτη είναι ένα θαμπό και άτονο δέρμα.

Ειδικά αν οι πρώτες λεπτές γραμμές έχουν κάνει την εμφάνιση τους επιβάλλεται να ακολουθείτε μια αυστηρή βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Εσείς δεν έχετε παρά να καθαρίσετε το πρόσωπο σας σωστά και σχολαστικά και να εφαρμόσετε αρχικά μια

κρέμα νύχτας όπως η Nuxellence Detox της Nuxe η οποία ενισχύει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης, μια απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση των κυττάρων. Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα τα σημάδια γήρανασης αντιμετωπίζονται σε δύο επίπεδα: Αποτοξινωμένα και με υψηλά επίπεδα ενέργειας χάρη στην επανόρθωση του μιτοχονδριακού DNA, τα κύτταρα του δέρματος είναι περισσότερα και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Συνεχίζετε με την κρέμα ματιώνNuxellence η οποία είναι απαραίτητη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που συνήθως ξεχνάτε. Την απλώνετε στην περιοχή ταμποναριστά και με μικρά “χτυπηματάκια”. Χάρη στο εκχύλισμα από άνθη πασιφλόρας, παπαρούνας και ανχούσας που περιέχει στη σύνθεση της χαρίζει λάμψη και νεανική όψη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την επιδερμική δομή με αποτέλεσμα σημάδια κούρασης και θαμπάδα να μειώνονται αισθητά.

Φυσικά πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η ρουτίνα περιποίησης της επόμενης μέρας είναι εξίσου σημαντική. Αφού έχετε ενισχύσει σωστά το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας το πρωί ξεκινάτε και πάλι με τον καθαρισμό της επιδερμίδας ώστε να δεχτεί με το σωστό τρόπο την κρέμα ημέρας. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε τη φόρμουλα της ίδιας σειράς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την Nuxellence Eclat, μια κρέμα η οποία εκτός από ενυδάτωση χαρίζει έξτρα λάμψη χάρη στα εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων που περιέχει στη σύνθεση της.

Όσο κουρασμένες κι αν είστε λοιπόν χαρίστε στο δέρμα σας 5 λεπτά κάθε βράδυ και κάθε πρωί ώστε να χαρείτε το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

H hairstylist της Emma Stone έχει εμμονή με τρία συγκεκριμένα προϊόντα που πρέπει να μάθετε και να αποκτήσετε

Τα πορτοκαλί κραγιόν του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα