Φωτεινή Τσακίρη: Η εξομολόγηση για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Φωτεινή Τσακίρη την τρέχουσα σεζόν συμμετέχει στην καινούργια σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Μόλις Χθες». Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» με αφορμή τον νέο της ρόλο και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει και εκείνη λεκτική βία και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποια άσχημη συμπεριφορά από εκείνον: «Δεν είχα αντιμετωπίσει άσχημη συμπεριφορά ούτε από τον Φιλιππίδη ούτε από τον Χαϊκάλη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στη ζωή ενός ανθρώπου, εγώ τους έβλεπα στη δουλειά».

Για την απόφαση να μην προβάλλονται οι επαναλήψεις των σίριαλ που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Φωτεινή Τσακίρη ανέφερε: «Δεν ξέρω αν η απόφαση να μην προβάλλονται επαναλήψεις σειρών που παίζουν άνθρωποι που είναι στη φυλακή λύνει το πρόβλημα. Τα κανάλια ίσως το κάνουν και από φόβο. Είναι τόσες οι δουλειές που ξαφνικά ακυρώνονται εξαιτίας ενός ανθρώπου, δεν είναι λίγο άδικο για όλους τους υπόλοιπους;».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα άσχημων συμπεριφορών στον επαγγελματικό χώρο: «Έγω έχω βιώσει λεκτική βία και κακοποιητική συμπεριφορά αλλά θεωρώ ότι όπου υπάρχει εξουσία αυτό συμβαίνει. Άλλες φορές έχω θέσει τα όριά μου άλλες φορές έκανα ότι δεν καταλάβαινα, τις οποίες έχω μετανιώσει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Ζουγανέλης κατά του Bachelor: «Πρέπει το κίνημα metoo να αντιδράσει»

Υπόθεση Λιγνάδη: Φερόμενο θύμα ξεσπά – «Αν δεν είχε χαράξει τη ζωή μου, δεν θα λεγόταν βιασμός»

Γνωστός Έλληνας δηλώνει: «Το The Bachelor είναι εκπληκτικό σκουπίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα