Φοράτε μάσκα προστασίας και ψάχνετε το ωραιότερο eye make up look; Μόλις το υιοθέτησε η Hilary Duff!

Οι celebrities βγήκαν από το σπίτι αλλά ακολουθούν πιστά όλες τις οδηγίες που έχουν να κάνουν με την προστασία. Κρατούν τις αποστάσεις και φορούν μάσκα όπου και όποτε είναι απαραίτητο.

Παράλληλα όμως φροντίζουν το beauty look τους να είναι τέλειο και ειδικά το μακιγιάζ ματιών. Και χθες είδαμε το ωραιότερο. Το υιοθέτησε η Hilary Duff και είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει τελευταία. 

Πρόκειται για ένα holographic eye make up

look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μαζί όλες τις λεπτομέρειες.

Η Duff ήταν καλεσμένη σε δείπνο από τους γείτονες της. Φόρεσε φυσικά τη μάσκα της αλλά αποφάσισε να δημιουργήσει ένα υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια. Στο post μάλιστα είχε τα μάτια κλειστά ώστε να δουν οι followers όλες τις λεπτομέρειες του look.

Χρησιμοποίησε ένα μπλε eye gloss της Lorac και σχεδίασε μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο με μπλε μολύβι το οποίο έσβησε με τα δάχτυλα. Για να αποκτήσει το holographic εφέ δεν χρησιμοποίησε eyeliner ή άλλες σκιές παρά μόνο μία στρώση μαύρη μάσκαρα.

Εμείς σας προτείνουμε να το αντιγράψετε το συντομότερο δυνατό. Ίσως στην επόμενη έξοδο σας. Τι λέτε; Θα το κάνετε;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας: 

To τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι η τέλεια ιδέα για την παραλία!

H Dua Lipa υιοθέτησε την πιο glam εκδοχή του french manicure!

Keywords
Τυχαία Θέματα