Φόρα τη μαρινιέρα σου όπως η Σάσα Σταμάτη!

Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς οι κανόνες της μόδας είναι για να σπάνε και τα όριά της για να ξεπερνιούνται. Σκεφτείτε πώς είναι το πιο ωραίο παιχνίδι που σας γεμίζει χαρά, διασκέδαση και σας ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.

Αν και η μαρινιέρα, η γνωστή αγαπημένη μας μπλούζα που με κινηματογραφική ταχύτητα μπήκε σε όλες τις γκαρνταρόμπες όταν ανέβηκε στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και να συνδυαστεί με τα πάντα, έχει επικρατήσει η άποψη πώς ταιριάζει κυρίως την Άνοιξη γιατί συμβολίζει την αλλαγή στο ντύσιμό μας, από τα βαριά ρούχα στα ελαφριά και από τον μουντό καιρό στον ηλιόλουστο.

Σήμερα σας έχουμε την πιο ωραία ιδέα για να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Σάσας Σταμάτη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και μέλος του Πρω1νού με την Φαίη μας, την συνδύασε με λευκό skinny τζιν παντελόνι, nude γόβες με χαμηλό τετράγωνο τακούνι και μικρή all day bag σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Ένα στυλ που μας αρέσει πολύ και σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε.

Φωτογραφίες: Panorama Press

Μια ματιά ακόμα: Spring Mood: Η Σάσα Σταμάτη με Celia Kritharioti στο Πρω1νό!

The post Φόρα τη μαρινιέρα σου όπως η Σάσα Σταμάτη! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα