Φοίβος Παπαδάκης για Γιώργο Παπαδάκη: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές με τον κορονοϊό»

Ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδηκαι μίλησε για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσεί από κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον του.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος είπε: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι

γιατροί».

Όταν ο Φοίβος Παπαδάκης ρωτήθηκε, αν ο πατέρας του θα βρίσκεται και του χρόνου μπροστά από τις κάμερες είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα από του χρόνου».

Αναφερόμενος στη Μαρία Αναστασοπούλου, δήλωσε: «Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πολύ καλός δημοσιογράφος. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Μέγκι Ντρίο: Κόλαφος για τη Ραμόνα Βλαντή -«Δεν μπορεί να κρίνει, καταντά γελοία»

 Μάριον Μιχελιδάκη: «Όταν έφυγα από την ΕΡΤ άκουσα ”έφυγε από το μαντρί”, δεν είμαστε πρόβατα»

 Μάρκος Σεφερλής: Φωτιά στο θέατρο Περοκέ -Ανήσυχος ο ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα