Φαίη: Το on air τηλεφώνημα στην Ηλιάκη – «Πρόσκληση δεν θα πάρουμε;»

Μία απρόσμενη ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα social media, αναφέροντας πως προετοιμάζει τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η είδηση μεταδόθηκε στο «Fay’s time», με τη Φαίη να καλεί on air τη Μαρία Ηλιάκη και να τη ρωτά για τον γάμο της.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια ρωτήθηκε στο πλαίσιο ενός Q&A στο Instagram, αν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέλιο Μανουσάκη και η ίδια απάντησε

καταφατικά, σημειώνοντας «σύντομα», απάντηση που εξέπληξε όσους την ακολουθούν.

«Η Ηλιάκη δεν με έχει καλέσει στον γάμο της», είπε η Φαίη και κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο τη φίλη της: «Είσαι στον αέρα, συγγνώμη παντρεύεσαι; Πρόσκληση δεν θα πάρουμε;».

Τότε, η παρουσιάστρια απάντησε: «Μην αγχώνεσαι, όταν είναι θα την πάρεις την πρόσκληση εσύ».

«Δεν θέλω να λέω πολλά για τον Στέλιο για να μη μου τον ματιάζουνε, αλλά τελικά όλο για εκείνον μιλάω! (Γελάει.) Ναι, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια εξ όψεως. Δεν κάναμε ποτέ παρέα. Λέγαμε απλά ένα «γεια». Και τα έφερε έτσι η ζωή που είπαμε τελικά πολύ περισσότερα. Μερικές φορές τον κοιτάω, με κοιτάει και μου λέει «Πίστευες ποτέ πως εμείς οι δύο θα κάναμε παιδί;».

Σκέψου πως κάθε καλοκαίρι τον έβλεπα στην Κρήτη, είναι και εκείνος από εκεί, κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος. Με τίποτα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι μας επιφύλασσε η ζωή. Αλλά η ζωή κάπως τα φέρνει τα πράγματα και όταν αυτά έρχονται δεν έχεις λόγο να τους αντιστέκεσαι», είχε δηλώσει η Μαρία Ηλιάκη το 2021.

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη ξεκίνησε το 2018 και το 2021 απέκτησαν το πρώτο παιδί τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα στην Παναγία που είχε κάνει τρία χρόνια πριν για τη μητέρα του

 Απόστολος Ρουβάς: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

 Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, να είναι πιο προσεχτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα