Φαίη: «Θέλω να μεταφέρω κάτι από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Μία αποκάλυψη έκανε η Φαίη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Fay’s time» σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει μια πληροφορία σχετικά με την ταξιδιωτική εκπομπή που πρόκειται να κάνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως το ζευγάρι δεν τα βρήκε με το OPEN λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που είχε.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως η εκπομπή θα γίνει και θα προβληθεί μέσα από

τα social media που έχουν με την Ιωάννα Τούνη. Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη έλαβε ένα μήνυμα από τον ίδιο και το μοιράστηκε on air.

Φαίη: Το μήνυμα που έλαβε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θέλω να μεταφέρω κάτι από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτό που είπα για το budget δεν ισχύει. Δεν το δέχεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εμένα ήταν αυτή η πληροφορία μου από την εκπομπή, το ξέρω εδώ και καιρό, μου το είχαν πει. Απλά το μεταφέρουμε γιατί αυτό είναι το σωστό», είπε η Φαίη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προσκάλεσε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δώσει το «παρών» στην αυριανή εκπομπή και να συζητήσουν τα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία συνέντευξη λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο -«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά»

 Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με Χατζίδου – Παύλου: «Ήταν φίλοι μου, δεν με σεβάστηκαν»

 Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα