Φαίη για Αλέξη Γεωργούλη: «Το να είσαι κακοποιητικός είναι άσχετο με το αν είσαι όμορφος ή πετυχημένος»

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποτελεί το πρόσωπο των ημερών κι όχι για ευχάριστο λόγο, αφού μια δικηγόρος τον κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό που συνέβη το 2020. Η καταγγελία είχε γίνει στις βελγικές αρχές από το 2020, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, αιτήθηκαν την άρση ασυλίας του πρώην Ευρωβουλευτή. Ο Αλέξης Γεωργούλης παραιτήθηκε από τη θέση του στην Ευρωβουλή και γενικότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως θέλει να δώσει τη μάχη του στη δικαιοσύνη.

Το πρωί της Τετάρτης 19/4, το «Πρωινό

μας» ασχολήθηκε με το πολύ σοβαρό θέμα, που έχει προκαλέσει σεισμό στην πολιτική και καλλιτεχνική σκηνή της χώρας, με τη Φαίη να τοποθετείτε, εκφράζοντας τις σκέψεις της.

«Μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα. Και επίσης δεν μπορούμε να βγάζουμε και συμπεράσματα. Μιλάμε για μία υπόθεση, την οποία ελέγχουν οι αρχές και θα δουν τι έχει συμβεί. Όταν έχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος εκφράζει κάτι πολύ άσχημο που βίωσε, οφείλεις να σεβαστείς και να ακούσεις αυτό που λέει και να είσαι δίπλα του.

Πάντα είσαι δίπλα στο φερόμενο ως θύμα, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ μπορείς να κατηγορήσεις ευθέως τον άνθρωπο που κατηγορείται. Εσύ είσαι δίπλα και στηρίζεις τα φερόμενα ως θύματα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις αρχές και τα πορίσματα.

Θεωρώ πολύ άστοχο να ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα, αν ένας άνθρωπος γυναίκα ή άνδρας είναι κακοποιητικός και αυτό έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση, πόσο επιτυχημένος είναι στη δουλειά του, με το πόσο επιρροή έχει κι αν είναι όμορφος, δεν σημαίνει κάτι. Μία κακοποιητική συμπεριφορά είναι άσχετη από αυτές τις παραμέτρους», ήταν τα λόγια της Φαίης.

Διαβάστε ακόμα:

 Σε σοκ ο Μάνος Γαβράς: Έμαθε on camera για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

 Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους

 Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση – σοκ μετά την καταγγελία – Όσα αποκάλυψε το περιβάλλον του

Keywords
Τυχαία Θέματα