Φαίη: «Δεν θέλω να μου στέλνουν μηνύματα άνδρες στο Instagram. Έχω ανοίξει κάποια και έπαθα σοκ»

Η Φαίη μας έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς Instagram και όπως δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show η ενασχόληση με τα social media είναι κάτι που της αρέσει να αφιερώνει χρόνο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να απαντά και στα μηνύματα που δέχεται, έχοντας περισσότερη διάδραση με τους followers της. Ωστόσο, η Φαίη ξεκαθάρισε ότι δεν την αρέσει καθόλου να

δέχεται μηνύματα από άντρες, καθώς κάποιες φορές έχει βρεθεί προ εκπλήξεων.

«Έχω ξεκινήσει και απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν. Παλιά το έκανα πολύ έντονα στο Twitter. Τώρα ασχολούμαι πιο πολύ με το Instagram. Για ένα διάστημα, επειδή κι εγω δεν είχα πολύ διάθεση… τώρα κατάλαβα ότι είμαι καλά γιατί ξεκίνησα να απαντάω στο Instagram. Απλώς δεν θέλω να μου στέλνουν άντρες.

Είναι κάποιοι που είναι γλυκύτατοι, αλλά δεν θέλω άντρες. Αν βλέπω άντρα να έχει στείλει, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το διαβάσω. Μπορεί καμιά φορά κατά λάθος. Δεν ανοίγω τα μηνύματα από άντρες. Έχω ανοίξει κάποια και έπαθα μεγάλο σοκ!

Και κάποιες γυναίκες μπορεί να με φλερτάρουν με έναν ωραίο τρόπο, δεν με ενοχλεί. Γίνεται γλυκά, ωραία», εξήγησε η Φαίη στην late night εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Φαίης: Η σχέση με τους γιους της, η επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!

GNTM 4: Αποχώρησε ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι!

Mad Clip: Τι θα γίνουν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του;

Keywords
Τυχαία Θέματα