Έξαλλος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Οι απατεώνες πάλι έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο…»

Θύμα απάτης έχει πέσει και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, όπως και πλήθος άλλων αναγνωρίσιμων προσώπων, καθώς το όνομα του χρησιμοποιείται εν αγνοία του σε διαφημίσεις αδυνατιστικών προϊόντων με τα οποία ουδεμία σχέση έχει.

Ο ίδιο έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και η υπόθεση έχει περάσει όπως αναφέρει ο ίδιος στην αρμόδια Εισαγγελέα.

«Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πάλι έχουν κατακλύσει

το διαδίκτυο με fake διαφημίσεις χρησιμοποιώντας παράνομα την εικόνα μου και βάζοντας στο στόμα μου κατασκευασμένες συνεντεύξεις.

Εδώ και ένα χρόνο η υπόθεση, μετά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει περάσει στην αρμόδια Εισαγγελέα.

Άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα της δράσης του κυκλώματος διακίνησης αμφίβολης ποιότητας αποτελεσματικότητας και ασφαλείας δήθεν προϊόντων αδυνατίσματος έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις ακόμη και για σωματική βλάβη.

Η έρευνα συνεχίζεται. ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Παρακαλώ κοινοποιήστε με repost», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ενοχλημένος με την υπόθεση.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πάλι έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με fake διαφημίσεις χρησιμοποιώντας παράνομα την εικόνα μου και βάζοντας στο στόμα μου κατασκευασμένες συνεντεύξεις. Εδώ και ένα χρόνο η υπόθεση, μετά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει περάσει στην αρμόδια Εισαγγελέα. Άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα της δράσης του κυκλώματος διακίνησης αμφίβολης ποιότητας αποτελεσματικότητας και ασφαλείας δήθεν προϊόντων αδυνατίσματος έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις ακόμη και για σωματική βλάβη. Η έρευνα συνεχίζεται. ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Παρακαλώ κοινοποιήστε με repost

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) στις 24 Απρ, 2020 στις 1:20 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Σούζη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας

Με συμπτώματα κορονοϊού πρώην παίκτρια του Masterchef

Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της ανήμερα της γιορτής της!

Keywords
Τυχαία Θέματα