Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη προειδοποιεί: «Μην το εκμεταλλεύεστε, γιατί όταν ανακατεύονται παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω»

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φήμη σχετικά με το ότι η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να αγοράσει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στη Φιλοθέη. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενόχλησε ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη

η οποία αν και δεν συνηθίζει να απαντάει σε ό,τι γράφεται γι’ αυτήν, αυτή τη φορά πήρε τον λόγο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα έγινε αναφορά και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Φανερά εκνευρισμένη αλλά και στεναχωρημένη είπε: “Νιώθω πάρα πολύ άσχημα να βγαίνουν για εμένα ιστορίες… Διάβασα ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, το οποίο χάθηκε. Και, μάλιστα, γράφτηκε ότι έχω μπει και μέσα… Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδεται για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις… Εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά… Ποιος είναι αυτός ο μεσίτης που τα λέει αυτά χωρίς να έχει την υπογραφή μου; Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια αν περνάει από το μυαλό τους ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο… Έχετε πει χοντράδες για εμένα πολλές φορές, αλλά βλέπετε ότι δεν απαντάω. Θα ήθελα να είστε πιο ευαίσθητοι. Βλέπετε ότι εγώ δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε αυτό. Όταν ανακατεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω. Υπάρχουν λέει και φωτογραφίες. Ντροπής πράγματα. Αν ένας μεσίτης θέλει να πουλήσει αυτό το σπίτι, παρακαλώ να μην χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα!…”

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη προειδοποιεί: «Μην το εκμεταλλεύεστε, γιατί όταν ανακατεύονται παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα