Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα δημόσια απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να περνούν μια κρίση στη σχέση τους.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν πραγματοποιήσει κάποιες κοινές εμφανίσεις από τότε που ο personal trainer γύρισε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή του στο Asia Express,

όμως στα social media πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε σε ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έλεγε: «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Κάτω από το συγκεκριμένο σχόλιο, μια άλλη ακόλουθος της δημοσιογράφου έγραψε ότι «πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστα όλα αυτά και απάντησε το εξής: «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Κατσιμάνης: Κινδυνεύει να μείνει άστεγος ο ηθοποιός -«Ζω ένα δράμα αλλά δε ξέρω που να τα πω»

Η Γη της Ελιάς: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν με πλάνα “έκπληξη”

Άννα Πρέλεβιτς: Μας δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπό της

Keywords
Τυχαία Θέματα