Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα

Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων εδώ και αρκετούς μήνες. Αρχικά, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του μετά το Πάσχα, με τη δημοσιογράφο να διαψεύδει τα εν λόγω δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας πως είναι μαζί. Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές, ωστόσο συναντήθηκαν για λίγες ημέρες στην Κρήτη μέσα στον Αύγουστο.

Με την επιστροφή στην Αθήνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκαν σε γενέθλια ή γιορτές κοινών φίλων χωρίς, βέβαια, να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media. Παράλληλα, οι δυο τους επιλέγουν να διασκεδάζουν σε άλλες παρέες την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τη δημοσιογράφο να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Παρ’ όλα αυτά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, μιας και βρέθηκαν στο σπίτι της φίλης τους, Κατρίνας Τσάνταλη, μαζί με την υπόλοιπη παρέα. Την αποκάλυψη έκανε ο γυμναστής, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η δημοσιογράφος φαίνεται να κάθεται μόνη της σε έναν καναπέ, αποφεύγοντας να φανεί σε κάποιο story.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221226193848_vasalos.mp4

Να σημειωθεί πως στις αρχές της άλλης εβδομάδας, τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor.

Διαβάστε ακόμα:

 Στο νοσοκομείο η Μαρία Καλάβρια

 Θάνος Πλεύρης: Ανακοίνωσε πρόστιμο στο μαγαζί όπου τραγουδά η Βανδή γιατί κάπνιζε ο Μπισμπίκης

 Χρήστος Μάστορας: Τραγουδά με την κούκλα αδερφή του «Feliz Navidad» και γίνονται viral

Keywords
Τυχαία Θέματα