Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν κατάλαβα να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς φήμες θέλουν τη σχέση τους να περνάει κρίση. Η δημοσιογράφος έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, αναφέροντας πως οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ζευγάρι.

Ο Χρήστος Ζώτος παραχώρησε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του ζευγαριού, μιας και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξαν συμπαίκτες στο «Asia Express» και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε, λοιπόν, πως ποτέ δεν κατάλαβε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πως  είναι ζευγάρι. «Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά. Εγώ στις διακοπές μας δεν κατάλαβα να έχουν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους, μια χαρά ήταν όλα», δήλωσε ο Χρήστος Ζώτος.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε μια σχέση εδώ και δύο χρόνια και είναι ερωτευμένος αλλά και στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: «Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή από την οποία είχαν φύγει όλοι»

Κώστας Μπακογιάννης: Συγκινεί με την ανάρτηση για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του μπαμπά του, Παύλου

 Πρωινό μας -Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα