Εύη Δαέλη: «Θαυμαστής μου είπε ότι ο ρόλος μου τον απέτρεψε από την αυτοκτονία»

Η Εύη Δαέλη φέτος συμμετέχει στη σειρά του Open «Σ’ αγαπάω με αλλά» και στη θεατρική παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες». Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Love it» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε το συγκινητικό μήνυμα που έχει δεχτεί από θαυμαστή.

Αναφερόμενη στο πιο ωραίο μήνυμα αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, η ηθοποιός είπε: «Το πιο ωραίο μήνυμα ήταν από ένα παιδί, που μου έλεγε την περιπέτειά του, όλα όσα

είχε περάσει με τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε και το πώς το “Ευτυχισμένοι μαζί” τον βοήθησε, πώς ο δικός μου ο ρόλος τον έκανε να πει ότι υπάρχει χαρά και ελπίδα στη ζωή. Kαι έτσι δεν το έκανε.

Τα αρνητικά σχόλια αφορούν στην εξωτερική μου εμφάνιση, μου λένε ότι είμαι κοντή, ξινή ή ότι πάχυνα… Αυτά περνάνε αλλά δεν ακουμπάνε».

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, η Εύα Δαέλη δήλωσε: «Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερή και δεν έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά το έχω δει να συμβαίνει μέσα στη δουλειά. Μπορεί αυτό να μη σημαίνει ότι αφήνω σημάδι πάνω στο σώμα σου, αλλά ακόμη και τα λόγια μπορούν να χτυπήσουν κάποιον πολύ έντονα.

Το έχω δει αυτό και πάντα, όταν συμβαίνει μπροστά μου, το σταματάω με οποιονδήποτε τρόπο. Προσπαθώ είτε να μιλήσω είτε να πω, αν ο άλλος δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, ότι εμένα με φέρνει σε δύσκολη θέση και θέλω να σταματήσει εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε τα όριά μας και ας μας πουν ό,τι θέλουν στο τέλος».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Λύγισε» στον αέρα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ – «Ζούμε σε έναν πανικό»

 Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθαρίζει για το J2US: «Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης, όλοι οι άλλοι πληρωνόμαστε κανονικά»

 Παρθένα Κουτμερίδου: Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος λόγος του αδελφού της -«Αφήνεις ένα κομμάτι της ζωής σου πίσω μαζί μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα