Ευγενία Δημητροπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον μυστικό γάμο της – Πώς έγινε η πρόταση;

Στην πολυθρόνα της εκπομπής «The 2night show» κάθισε το βράδυ της Τρίτης η Ευγενία Δημητροπούλου! Η ταλαντούχα ηθοποιός, που για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος», μίλησε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

Αρχικά, η Ευγενία Δημητροπούλου ανέφερε: «Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα κι ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, απλώς θέλαμε να κάνουμε και πολιτικό πολύ μαζεμένα. Είμαστε παντρεμένοι από τις 11 Ιουνίου. Δεν νομίζω ότι ο γάμος αλλάζει τον έρωτα».

Σχετικά, με την αντίδραση του συζύγου της με την ξαφνική δημοσιότητα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Το περίεργο ήταν, ότι την επόμενη ημέρα, επειδή είναι Νευροχειρουργός και είναι εύκολο να βρει κανείς πολύ εύκολα το κινητό του, τον καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές κι ο ίδιος δεν άκουγε και καλά και μετά απαντούσε όχι πάρτε στην Ευγενία. Έχει συστολή, όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, έκλεισε τα social media του και λέει δεν το έχω αυτό. Ας έχω καλύτερα μόνο την ιατρική μου σελίδα».

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου, η Ευγενία Δημητροπούλου είπε: «Η πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι φαντασμαγορικό. Ήταν στο σπίτι, όμορφα μετά τη δουλειά. Ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα καθόλου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Φαίης: Η σχέση με τους γιους της, η επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!

GNTM 4: Αποχώρησε ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι!

Mad Clip: Τι θα γίνουν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του;

Keywords
Τυχαία Θέματα