«Εβγαλα το σουτιέν μου στον αέρα της εκπομπής και το παράτησα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε σήμερα το μεσημέρι (9/10) η Μάρα Μεϊμαρίδη!

Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στο φετινό J2US, ενώ αποκάλυψε πως προσεχώς θα την δούμε και σε νέο σίριαλ!

«Το J2US το έκανα για τον Νίκο Κοκλώνη. Δεν είχα καμία πρεμούρα ούτε να κάνω νέα καριέρα ούτε να βγω στα πάλκα. Είμαστε συνεργάτες και θα πω μυστικά πως ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και διάφορα σίριαλ μαζί. Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» θα βγουν ξανά σε σίριαλ τόσο το πρώτο βιβλίο όσο και η συνέχεια που είναι το νέο μου βιβλίο με τίτλο Κατίνα», είπε αρχικά στην κάμερα του Mega η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στους τρεις γάμους που έχει κάνει στη ζωή της. «Την κόρη μου την άφησα ελεύθερη και δεν την καταπίεσα ποτέ. Της είχα τεράστια εμπιστοσύνη. Από 11 χρονών την έστελνα μόνη στο εξωτερικό και σπούδασε ότι ήθελε», δήλωσε.

«Όλες οι παρουσιάστριες με αγαπάνε γιατί δεν τις απειλώ. Δεν είμαι μια δίμετρη, κοκκινομάλλα με λέγειν να τους πάρω τη δουλειά. Αντιθέτως, τις συμπληρώνω», πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Τέλος, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη on air στο παρελθόν: «Η πιο άβολη στιγμή μου στην τηλεόραση ήταν όταν μου έσπασε το σουτιέν. Έκανε ένα τσαφ και έσπασε! Έκλεισα το μάτι στον floor manager, του έκανα νόημα, έριξε την κάμερα στην Κατερίνα, έβγαλα ωραιότατα το σουτιέν μου στον αέρα και το παράτησα. Άβολο πάντως».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η πιο δύσκολη στιγμή on air και η αντίδρασή της όταν είδε πρώτη φορά paparazzi φωτογραφία της

Κατερίνα Καραβάτου: Η on air συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στη μαμά της που βρίσκεται στο νοσοκομείο

Δημήτρης Ρόκκος: Η απίστευτη απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό του με την Κατερίνα Λιόλιου

Keywords
Τυχαία Θέματα