Εβελίνα Νικόλιζα: Όσα αποκάλυψε για την εκπομπή με τον Γιώργο Τσαλίκη λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Κυριακή 20/3 κάνει πρεμιέρα στον Alpha το νέο prank show με τίτλο «Τ! ΦΑΣΗ» και παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα!

Σήμερα το πρωί (18/3) η Εβελίνα Νικόλιζα βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα.

«Έχει μία αίσθηση από ριάλιτι γιατί βλέπεις κανονικούς ανθρώπους που δεν ξέρουν ότι βγαίνουν στην κάμερα και αυτό είναι το πιο ωραίο, γιατί πλέον ο κόσμος ξέρει

πως να συμπεριφερθεί στην κάμερα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα… Έχει τύχει να σηκωθεί ο ένας να φύγει, ή ο συνεργός να σταματήσει γιατί φοβήθηκε. Έχουν συμβεί διάφορα, ανυπομονούμε να τα δούμε κι εμείς.

Όλα αυτά την Κυριακή στις 20:00 με τον Γιώργο Τσαλίκη και να πω εδώ ότι είμαι πολύ τυχερή που συνεργαστήκαμε και τον γνώρισα, είναι πάρα πολύ δοτικός άνθρωπος. Δέσαμε πολύ ωραία, δύο Σκορπιουδάκια και πραγματικά είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Λιγνάδη: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του – Σοκάρουν τα μηνύματα με ανήλικα

Κίττυ: Η εξομολόγηση της αδερφή του Δημήτρη Κοντομήνα -«Είχα να τον δω δυόμισι χρόνια»

Δώρα Χρυσικού: Τα «μαζεύει» για την υπόθεση Λιγνάδη – Η αναφορά στην Ελένη Κούρκουλα για το «μοιραίο» καλοκαίρι στην Ιθάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα