Έβαψες τα μαλλιά σου μόνη σου και βγήκαν πράσινα; Πριν βάλεις τα κλάματα, άνοιξε το ψυγείο!

Οι περισσότερες από εσάς ακολουθήσατε την τάση #quarantcolor που σημαίνει πως βάψατε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι. Και αρκετές τα καταφέρατε πολύ καλά. Υπάρχει όμως και η κατηγορία των γυναικών με ξανθά μαλλιά ή καστανά που ξαφνικά έγιναν πράσινα.

Ναι, συμβαίνει αυτό όταν χρησιμοποιείτε βαφή με σαντρέ απόχρωση στη σύνθεση της. Και αν δεν γνωρίζετε ποιες είναι αυτές πρόκειται για τις βαφές που γράφουν στη συσκευασία το 1.

Η αλήθεια είναι πως το πρασίνισμα μπορεί να το αντιμετωπίσει σωστά ο κομμωτής σας

αφού έχει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που εξαφανίζουν τον ανεπιθύμητο πράσινο τόνο.

Επειδή όμως προς το παρόν μένει κι εκείνος σπίτι του κι εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε εμείς σας έχουμε την καλύτερη και πιο έξυπνη λύση η οποία βρίσκεται στο ψυγείο σας.

Πρόκειται για το αγαπημένο σας κέτσαπ. Ναι, σωστά διαβάσατε. Το κέτσαπ που βάζετε στη μακαρονάδα σας και τις πατάτες θα σας σώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3d visual (@3d_visual_3d) στις 28 Απρ, 2020 στις 11:57 μμ PDT

Τι πρέπει να κάνετε: Αδειάζετε το κέτσαπ μέσα σε ένα μπολ και το απλώνετε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας με ένα πινέλο. Το αφήνετε να δράσει για 40 περίπου λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Γιατί το κέτσαπ εξαφανίζει την πρασινίλα; Το κόκκινο χρώμα, στον χρωματικό κύκλο βρίσκεται απέναντι από το πράσινο και αυτός είναι ο λόγος που το εξολοθρεύει.  Το ίδιο συμβαίνει και με το μπλε σαμπουάν που εξαφανίζει την κιτρινίλα από τα ξανθά μαλλιά. 

Δεν έχετε λοιπόν παρά να ανοίξετε το ψυγείο σας και το πρόβλημα έχει λυθεί. Μα δεν είναι απλά τέλειο;

Διαβάστε ακόμη:

H Chrissy Teigen τοποθέτησε μόνη στο σπίτι τεχνητά νύχια και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνες

Jennifer Lopez: Τα 5 λάθη που οι περισσότερες από εσάς κάνετε, σύμφωνα με τον make up artist της σταρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα