Έβαλες extensions βλεφαρίδων; Διάβασε πως θα τις συντηρήσεις!

Αν έβαλες μια φορά extensions βλεφαρίδων, τότε οι πιθανότητες να έχεις εθιστεί είναι τεράστιες! Από τότε που η τεχνική έγινε γνωστή και διαθέσιμη σε όλες μας, άπειρες γυναίκες έχουν σωθεί και παράλληλα έχουν αποκτήσει σαγηνευτικό βλέμμα. Ωστόσο, τα extensions βλεφαρίδων θέλουν προσοχή και φροντίδα. Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνεις;

#1 Μην βάλεις πολλές!
Όσο περισσότερες και πιο βαριές τούφες βάλεις τόσο πιο πιθανό είναι

να υποκύψουν στο νόμο της βαρύτητας και να πέσουν. Ζήτα από την τεχνικό να σου βάλει ελαφριά extensions και να τα τοποθετήσει στρατηγικά ώστε να μην χρειαστεί να βάλεις πάρα πολλά!

#2 Προσοχή με την κρέμα ματιών!
Όπως θα σε πληροφόρησε η τεχνικός, απαγορεύεται να ξεβαφτείς με λιπαρά προϊόντα γιατί διασπούν την κόλλα. Το ίδιο ισχύει και για τις πολύ πλούσιες κρέμες ματιών σου. Όσο φοράς τις βλεφαρίδες σου καλό είναι να αλλάξεις την κρέμα σου –αν είναι πολύ πλούσια- με μια πιο ελαφριά και οil free.

#3 Κοιμήσου ανάσκελα!
Δεν ήθελες να το ακούσεις αυτό αλλά είναι αλήθεια: Όσο περισσότερο τρίβονται οι βλεφαρίδες σου στο μαξιλάρι, τόσο περισσότερες θα βρίσκεις επάνω του το πρωί Προσπάθησε να κοιμάσαι ανάσκελα… αξίζει!

#4 Προσοχή στην καμπύλη
Πριν βάλεις τα extensions σου, ζήτα από την τεχνικό να σου βάλει τούφες που έχουν την ίδια καμπύλη με τις δικές σου βλεφαρίδες. Αν οι βλεφαρίδες σου είναι ίσιες και βάλεις πολύ γυριστά extensions τότε είναι πολύ πιθανό να μην κρατήσουν τόσο πολύ!

Διάβασε ακόμα:

Yaaaas! H Emma Watson έχει το τέλειο κούρεμα για το 2018!

Fade to grey! Οι πιο λαχταριστές γκρι σκιές που ταιριάζουν με την εποχή!

Έχουμε το τέλειο τρικ για το κονσίλερ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα