Εύα Καϊλή: Τα πρώτα λόγια μέσα από τη φυλακή -«Eίμαι αθώα»

Το πρωί της Τρίτης (13/12), ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» και τόνισε ότι η πελάτισσά του δηλώνει αθώα για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

«Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ, καμία, ρητά και κατηγορηματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα, μπορώ να σας το πω αυτό», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μεταφέροντας

τα λόγια της Εύας Καϊλή μέσα από τη βελγική φυλακή, όπου κρατείται.

«Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήμα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, επειδή μίλησα με την αδελφή της κ. Καϊλή, είναι ότι δεν υπάρχει κούνια με το παιδάκι όπου εκεί υποτίθεται ότι υπήρχαν χρήματα.

Αυτό το λέω ρητά, μετά από συνομιλία που είχα με την αδελφής της, την κ. Μανταλένα Καϊλή. Επιπλέον, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον πατέρα της κ. Καϊλή, είναι ελεύθερος και αν θέλει μπορεί να έλθει στην Ελλάδα», επεσήμανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για τη βαλίτσα με τα χρήματα.

«Όπως αντιλαμβάνεστε, ωστόσο, όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί τους να περνά κάτι τέτοιο, θέλει να είναι δίπλα του», προσέθεσε.

Σε άλλο σημείο , ο δικηγόρος ανέφερε ότι η εντολέας του δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα και ότι τα εισοδήματά της προέρχονται από την δουλεία της. Παράλληλα, τόνισε ότι η εταιρία real estate που διατηρεί είναι μορφής IKE με κεφάλαιο 1.000 ευρώ -κάτι που, όπως είπε ο ίδιος, μπορεί να το δει κανείς και στο ΓΕΜΗ-, και που ακόμη δεν έχει λειτουργήσει.

Στη συνέχεια, όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν εάν αναμένεται να παραταθεί η κράτηση της Εύας Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε ότι οι προϋποθέσεις για να διαταχθεί παράταση της προφυλάκισής της είναι να κριθεί ως ύποπτη για φυγή ή ύποπτη για τέλεση άλλων αδικημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13/12

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι κάθετα ενάντια σε οτιδήποτε μου δημιουργεί στέρηση»

Γιώργος Λιανός: Η επική αντίδραση της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη στη φάρσα που της έκανε

Keywords
Τυχαία Θέματα